GOLDEN PETITE IS HERE

(Inlägget är i samarbete med Safira)Smycken – Safira By Molly RustasGolden Petite Collection

– Jag kan äntligen meddela att min Golden Petite smyckeskollektion nu är LIVE!!!

Är så glad, så glad!

Frågor

Det är många som undrar hur man skall kunna veta sin storlek när man beställer på webben och jag förstår att det är svårt att veta. Så jag tänkte gå igenom storlekarna och några andra vanliga frågor här med förhoppning om att kunna hjälpa er något.

För er som beställde från min förra kollektion så är det samma storlekar som då, dvs storlekarna 16, 17 och 18. Man skulle kunna säga S, M och L. Jag har storlek M på mina!

Hur vet jag vilken storlek jag har?

Metod 1: Ta en befintlig ring Ni har hemma som passar och mät ringens invändiga diameter med ett skjutmått. Avläs måttet i mm. Ni har nu fått Er storlek efter invändig diameter. (avrunda alltid uppåt)
Metod 2: Bind en tråd runt det finger Ni vill mäta. Bind inte för hårt och mät därefter trådens längd i mm. Trådens längd motsvarar Er storlek efter invändig omkrets. (avrunda alltid uppåt)

Metod 3: Gå till en guldbutik/guldsmed och be om att få Er storlek uppmätt.

Hur lång är leveranstiden?

Safira kan garantera att din vara skickas från dem inom 1 arbetsdag. Deras leveranstid är unik, och vi vill att ni ska få er vara så snabbt som bara möjligt!

Smycken – Safira By Molly RustasGolden Petite Collection

Slutligen… Hoppas ni hittar något fint ni gillar, om inte annat en väldigt fin julklapp att ge bort till någon du tycker om! <3

Jag hade blivit så glad om ni ville kommentera vad ni tycker.. Jag sitter här på helspänn!! hehe <3

0

Comments are closed for this article!