SÃ… SOM NÄR MAN VAR LITEN

God morgon från mig och Kevin!!

När man gillar något så skall det tjatas ut in i det sista 😉 pratar om frukosten ovan, hehe! Havregrynsgröt med kaneläpplen och till det ett linfröknäcke med massa gott ovanpå.

Eftersom att tanken var att jag skulle åka till London den här helgen och hälsa på syrran så har ingenting varit inplanerat här hemma. Men nu blev londonresan framflyttad till nästa helg, så nu har jag helt plötsligt en helt fri helg – HALLELUJA!

När hände det senast(?)

Men den fria helgen blev snabbt planerad in i minsta detalj. Så idag ska jag och Kevin åka på utflykt till alla hans favoritställen, dvs: Ikea, Zara Home, H&M home, blombutiker, clas ohlsson osv!   Vi behöver saker hem helt enkelt, sen till kvällen får vi främmande av Micke och Evelina som skall komma över på lördagsmiddag. Mys-dag med andra ord!

Det spritter lite i kroppen av bara tanken att åka på utflyktsdagar. Jag tror att det är något från det att jag var liten då vi på lördagar ibland åkte på utflykt hela familjen så som till Ikea eller Kupolen (närmsta shopping centrum), hehe. Eftersom jag bodde på landsbygden ordentligt, så var detta helt klart veckans eller ibland månadens happening. Antingen köpte man något nytt som man kunde inreda rummet med när man kom hem, eller så vart det en liten påse från JC eller Gina Tricot 😉

Det är så himla mysigt, jag älskar sådana här dagar!

0

Comments are closed for this article!