SWEET SUNDAY

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Playsuit – Här /

Kära söndag, du började väldigt sent.. hör och häpna, så sent som KLOCKAN 12:30 mitt på blanka dan!!

Jag tror jag aldrig sovit så länge i hela mitt liv. Ärligt talat, haha. För att försvara mig själv i detta så lär väl ingen ha missat att vi var ute och firade Hanna igår som fyllt år i veckan. Det blev en riktig ”klackarna i taket” kväll och vi hade så sjukt kul!

Denna kväll i kombination med otroligt mycket jobbresor och plåtningar i bagaget så behövde min kropp och knopp ordentlig sömn. Och gud så skönt och välbehövligt det var. Annars brukar jag känna ångest över om man kliver upp så sent. Men inte idag!

Efter att vi (Moa, jag och Kevin) sovit ut, ordentligt, minst sagt. Så mötte vi upp Lovisa och käkade en bamsefrukost på Pom & Flora. Nu sitter vi här hemma igen mätta som grisar. Ska snart krama hejdå till Moa och sedan är det dags för mig att börja på punkt ett av allt som står på agendan för dagen. Tvätta, städa, redigera vlogg, maila, förbereda samarbeten och gud vet allt.

Längtar redan till ikväll när allt är klart och jag sitter här i soffan med söndags-middagen (Läs: Spaghetti och köttfärssås) framför tvn!!

Önskar er en mysig söndag käraste ni <3

0

Comments are closed for this article!