TODAYS ADVENTURE

Dagens utflykt, att åka upp med en lift längst upp till toppen på ett berg för att sedan äta lunch på en restaurang där uppe. Efter lunchen började det riktiga äventyret. Då var det nämligen dags att ta på sig knäskydd, hjälm, armbågsskydd och handskar för att sedan ta sig nerför det 2000 m höga berget och denna gång inte med liften utan med hjälp av Scooter Bikes.

”Ner kommer man alltid” tänkte jag lite kaxigt för mig själv innan jag fick syn på första nedförsbacken… H-j-ä-l-p mig! detta är en syn jag såhär i efterhand gärna hade velat haft på film. Vi måste ha sett så intelligenta ut när vi kom där med fullmundering i en benposition på 90 grader, händerna hårt greppade om bromsen och ögon som två pingisbollar.

– Ja, det var kul men otroligt läskigt till en början. Några nedförsbackar, sladdningar i gruset och tvärnitar med frambromsen senare så slutade det hela med att hälften av gruppen bestämde sig för att ta liften ner efter halva vägen då vi insåg att DETTA skulle ta alldeles för lång tid för oss, haha. Som ni säkerligen förstår var jag en av det i gänget som tog liften ner halvvägs 😉

Höll verkligen på att skratta ihjäl mig åt alltihop.

0

Comments are closed for this article!