IBIZA GUIDE

(Ibiza guide)

1. Formentera

Jag ska sluta tjata om detta klarblåa vatten och vita sand, men WOW säger jag bara. Har man chansen att ta sig dit när man är på Ibiza så gör för guds skull det. Hyr man inte båt så går det även färjor över och tar ca 45 min!

2. Ushuaia

En utomhus klubb med dj’s som spelar. När vi var där körde Axwell Ingrosso. Sådan otrolig stämning när det är utomhus med bar himmel, flygplan som flyger över, grym musik och bra puls! jisses vad vi dansade när vi var där, hehe.

3. Lio

Förmodligen den roligaste och härligaste restaurang jag någonsin varit på. Inte nog med att dom bjöd på supergod mat så fick man även ta del av världens bästa show samtidigt som man åt! restaurangen ligger väldigt fint till då den är belägen vid havet och marinan. Dock vill jag tillägga att den är ganska dyr så man är medveten om det. Dom har en minimum spend på 1500 kr per/person. Men då får man verkligen vad man betalar för och en otrolig show dessutom!

4. Shopping

Finns så himla mycket snygga kläder på Ibiza att jag skulle kunna köpa med mig en hel garderob hem. Klänningen ovan fyndade jag i en liten butik inne i Ibiza Town till exempel.

5. Hyra båt

Vi var fyra stycken och hyrde en båt över en dag vilket blev 2500 :- per person.   Ganska dyrt kanske man tycker men i efterhand kan jag säga att det var värt varenda krona. Det var en så himla härlig upplevelse. I priset är allt inkluderat, dvs bensin, 8 timmar på havet, förfriskningar och bordsreservation på lunchrestaurang.

6. En dag på beach club

Jag tycker dagsfester och beach clubs överlag är så himla härliga att hänga på. Så tips är att åka till Destino, Nikki Beach eller Amante på Ibiza! det är dom tre jag vet av ska vara grymma.   Finns dock säkerligen massvis av fler. Dom jag har varit på är Destino och Nikki, vi hann inte till Amante denna gång, men det stället har jag också hört väldigt gott om.

7. Stränder

Cala Salada – En jättemysig strand som ligger inne i en vik ”lite gömt” med massvis av klippor runtomkring. Stranden kändes väldigt local och inte så ”turistig” vilket jag tycker kan vara mysigt!

Cala Conta – Också en liten strand med en restaurang uppe på en klippa med utsikt över havet. Ser otroligt vackert ut men jag har tyvärr ej varit där ännu! Det står högst upp på min Next time -lista!

Punta Galera – Detta är ingen strand utan endast klippor där man kan ligga och sola samt hoppa direkt ner i vattnet från. Jättehäftigt ställe!

 

0

Comments are closed for this article!