PLAYA ES TRENC

Bikini – Chiquelle

Igår hade vi planerat att ta oss till den omtalade stranden Es Trenc som ligger en ganska lång bit bort från Palma. Tanken var att vi skulle ta en taxi, men sen insåg vi att det är både billigare och bättre med buss då det var en jäklarns bit, haha. Ca 1 timme och 15 minuter med buss!

Hade verkligen önskat jag Vloggade denna dag då det hände så sjukt mycket galna saker och så mycket roligt. För att göra en lång historia kort: Vi blev avsläppta med bussen mitt ut i ingenstans, vi hade inte ätit frukost, slutade med att vi kom ut med en varsin baguette från det absolut enda hotellet i närheten, vi var tvungen att leta på en taxi då avståndet från bussen till stranden visade sig vara en timmes promenad, väl framme på stranden var vi först av alla badgäster, alla tre somnade till av havets lugn, vaknade sedan upp ett par timmar senare omringad av hundratals gubbsnoppar och tuttar. Vi hade alltså hamnat på Nudist-stranden! vi låg där i fyra timmar, sen kände vi oss både uttittade, ivägen och hungriga som bara sjutton. Då packade vi ihop och åkte hemåt, hehe.

Det var alltså vår dag kort och gott. Men en sak är säker, vilken himla vacker playa det var!

0

Comments are closed for this article!