HAPPY HAIR

(Inlägget är i samarbete med Maria Nila)

Ska jag berätta något som känns Så genuint och kul? När hårvårdsmärket jag praoade hos när jag gick frisörlinjen på Gymnasiet hör av och vill inleda ett samarbete. För er som läst min blogg ett tag kanske minns, men jag pratar givetvis om Maria Nila vars produkter jag tycker Så mycket om.

Inte bara för att det doftar gott och gör barret något enklare att handskas med utan även för att det är veganskt och att de har tänkt steget längre och månar om djur och natur. Det gillar jag.

I och med att jag får mycket frågor om vad jag använder för hårvårdsprodukter och liknande tyckte jag detta passade så himla bra. Därför tänkte jag dela med mig av mina tre absoluta favoriter hos Maria Nila.

1. Heal Masque, som inte bara återfuktar håret utan även stimulerar hårtillväxten.

2. Heal Conditioner, från samma serie som ovan. Ã…terfuktar och innehåller vitaminer och aminosyror som stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion.

3. True Soft Argan Oil, hade ej klarat mig utan hårolja. Denna är vårdande, mjukgör, återfuktar och stärker håret. Samt att den tar bort frizz, vilket är så tacksamt!

Vad använder ni för produkter? samt, har ni några absoluta favoriter?

Happy hair, happy you!  

0

Comments are closed for this article!