HELLO PALMA DE MALLORCA

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Min bikini – Nelly / Moas bikini – Nelly

Idag efter att jag anlänt underbara Palma så mötte jag upp Moa och vi tog taxin till Nikki Beach där vi sedan låg och lyssnade på musik och chilli-dillade hela dagen lång – Så härligt!

Läser man texten ovan så lät den ju väldigt härlig och felfri, hehe. Men innan vi kom fram till Nikki var det inte lika glatt då vi knappt höll på och komma in i lägenheten vi hade hyrt. Men efter mycket om och men så ”löste det sig” eller rättare sagt fick vi lämna in resväskorna på en restaurang i närheten för att sedan kunna åka iväg och njuta av dagen och ta tag i bestyret till kvällen. Tänk att det finns en lösning på allt!

Jag kan iallafall meddela att vi fick tag i lägenhetsuthyraren och att vi nu befinner oss hemma i lyan och allt är i sin ordning vilket känns väldigt SKÖNT. Jag har snart varit vaken i ett helt dygn då jag flög så tidigt imorse, så nu är det dags för mig att signa ut för idag. Mina ögon går i kors.

Vi hörs imorgon hjärtan <3

0

Comments are closed for this article!