MONDAY…

(inlägget innehåller reklamlänk)

Polo – Här / (ange MOLLY20 för 20% rabatt på allt på hemsidan)

Nu är vi tillbaks i huvudstaden igen. Tillbaks till puls, trafik, köer och allt sånt som vi inte fått känna på i helgen med andra ord 😉 hehe. Men – jag gillar ju rörelse och trivs Så bra med med denna storstadspuls. Samtidigt som det inte finns något bättre än att åka upp till mamma och pappa i Dalarna <3 Tur vi ses om två veckor igen!!

Just nu sitter jag och håller på och klipper ihop en Vlogg från Midsommar. Det tar sin lilla tid. Men jag siktar på att den kommer upp till kvällen på min YT-kanal. Ni har väl inte missat alla mina vloggar jag lagt upp på senaste?? blandannat en där man får följa med mig till gymmet och en helkväll med mig och Kevin. Glöm inte prenumerera så att ni inte missar något!

0

Comments are closed for this article!