MY PLANS FOR THE WEEK

Smygtitt på några midsommarklänningar jag väljer bland…

Måndag, du är välkommen och behövlig.

Idag kommer hela dagen gå till att uträtta ärenden. Hämta ut paket, fixa naglarna, ägna tid framför datorn med mailen och även försöka klämma in ett träningspass mot kvällen. När sängen inte är bäddad och klockan är 12 då är det ett tecken på att det varit en stressig morgon, annars händer inte det.. Hehe! Det är verkligen något som kan göra mig lite smått stressad, att veta av en obäddad säng. Kanske är det för att det är i princip det första man ser när man kommer in i vår lägenhet – just sängen!

Hur som haver så håller jag för tillfället på och kollar outfits inför morgondagen. Vad händer imorgon då? Tänkte slänga in ett litet vecko-schema här nedan för er som är nyfikna…

Måndag – Uträtta ärenden, jobba.

Tisdag – Nelly Midsommar. Nelly.com har anordnat ett mysigt midsommar-event som jag ännu inte vet så mycket kring förutom att vi skall åka ut med en båt från Strandvägen en viss tidpunkt där destination är hemlig – Spännande!!

Onsdag – Jobba, träna och möte.
Torsdag – Jag och Kevin sätter oss i bilen till Dalarna

Fredag – Släkten kommer och det är MIDSOMMAR!

Lördag – Dalarna

Söndag – Ã…ker hem till Stockholm igen!

0

Comments are closed for this article!