PINK SATURDAY

(inlägget innehåller reklamlänkar) Klänning – Pieces / Sandaler – Nike

Oj, OJ, OJ – va varmt det har varit idag mina vänner!

Jag har därför gått iklädd denna ljusrosa lilla dröm och Nike sandaler hela dagen.

Min lördag började i parken där jag låg i ett par timmar ensam på en filt och filosoferade samt pratade med en av mina bästa vänner Cornelia i telefon som just nu befinner sig på resande fot i Australien. Vi hade en heeeldel och prata om så tiden bara rann iväg… Gud, va jag saknar henne! min kloka, underbara vän.

Efter det tvingade jag med Kevin ut på en promenad vid Kungsholmen följt av glass och minigolf i solen. Kvällen avslutades sedan i Hornsbergsstrand på bryggorna där vi satt och smaskade i oss en varsin Phad Thai. Det var min dag, kort & gott!

Jag har haft en himla fin lördag. Hoppas ni också haft det <3

0

Comments are closed for this article!