MY SUMMER PLANS

Bilder från förra sommaren i Dalarna

Sommaren är faktiskt här nu och för ett par veckor sedan minns jag att jag sa ”gud va sjukt men ändå skönt att inte ha något planerat i sommar…” Här sitter jag två veckor senare och halva sommaren är inplanerad i minsta detalj, haha.

Midsommar

Efter mycket om och men bestämde jag och Kevin oss för att vi skall fira midsommar i Dalarna hemma hos mamma och pappa med släkten. Det ska bli så himla mysigt och kul med en riktig midsommar, det känns som att det var länge sedan. Med en ”riktig” midsommar menar jag: Binda kransar, käka sill-lunch, dansa runt stången, BBQ-middag, roliga lekar, köra snapsvisor och inte minst umgås med hela släkten. Ska bli så himla kul verkligen!!

Bilder från förra året i Palma

Palma

En vecka efter midsommar åker jag till Palma med två goa hjärtan, Moa och Elin. Vi har hyrt lägenhet och ska vara där i en vecka och bara njuta!! Älskar Palma.

Bilder från Palma förra året

Skåne

Jag och Kevin åker ner till Ängelholm och myser med Evelina och Micke (ett par som vi brukar umgås med), ska bli så mysigt!! Vi har dock inte bestämt om vi skall köra Båstad-veckan eller någon annan vecka?

Dalarna förra sommaren

Dalarna

Det kommer givetvis bli många härliga dygn på min favoritplats på jorden också – hemma hos mamma och pappa i Dalarna <3 Hänga på verandan, grilla, dricka mammas sangria, löptur följt av morgondopp, äta pappas goda mat och bara ha det härligt!!

Barcelona förra sommaren

Ibiza

Jag och tjejerna (Hanna, Moa, Olivia och jag) har bokat en riktig TJEJ-RESA till Ibiza. Jag tror jag ärligt talat aldrig gjort en riktig tjej-resa som inte är jobbrelaterad förut. Min studentresa inkluderade ju Kevin och hans killkompisar, hehe! Så detta ska bli superkul verkligen!

Så ser min sommar ut So far. Det kommer bli en fantastisk sådan, det har jag på känn!

Har ni något inplanerat ännu?

0

Comments are closed for this article!