IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR….

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Topp – River Island / Halsband – SafiraByMollyRustas / Jeans – Nelly

En somrig look från förra veckan som jag glömt visa er (jag som aldrig glömmer saker 😉

Men två saker jag inte glömt bort är att Idag är ingen vanlig dag för idag är det: Sveriges nationaldag OCH min mamma och pappas 25 åriga bröllopsdag! mina förebilder och dom finaste, roligaste och mest underbara människor jag vet. Tänk att de varit gifta i 25 år och till och till och med jobbat ihop i 25 år, är det ens möjligt? Ja tydligen, hehe. Det här med att hålla ihop så länge kan vi väl alla vara överens om att det är lite ”goals” ändå, så önskar jag ha det den dagen jag gifter mig.. <3 Är så tacksam över dessa människor och att jag vuxit upp i det här fina landet!

Idag blir det därför HURRA X2 ! <3

0

Comments are closed for this article!