SUMMERBURST GBG DAY 1

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Jacka – Här / Jeans – Forever21 (liknande här) / Skor – JennieEllen / Baddräkt – Zara

Herman fotade av några coola bilder på mig och Andrea, jag tyckte dom blev så härliga! vad tycker ni om min outfit btw? en sak som är klar är att jag körde All In på denim och swimsuit, hehe. Är det festival så är det!

Alla var Så taggade och hade verkligen så himla kul!! jag älskar att Göteborg’s Summerburst är på Ullevi, det blir verkligen en speciell stämning.

På tal om stämning. Zara Larsson var först ut och gjorde magi. Fick sådan gåshud när hon sjöng. Så jäkla grym och imponerande. She’s a real queen!

Jag och några underbara läsare

På Summerburst har vi Cabana och för er som inte vet vad det betyder så är det ett bord på en upphöjdnad från övriga golvet. I och med att vi hänger där med vårt gäng så är det alltid kul att ibland kunna gå ner på själva festivalgolvet för att kolla läget, träffa andra människor och dansa. I fredags var dock det galnaste jag varit med om. Vi kunde knappt gå två meter förens det flockades läsare. Jag har aldrig varit med om liknande, men gud va glad och varm i hjärtat jag blev av det! ni är helt fantastiska och för tio minuter fick ni mig att känna mig som Justin Bieber själv. Haha. Nej men skämt åsido när man sitter ensam framför datorn varje dag så blir det lätt att man glömmer av sånt här. Och detta är ju ett så fint kvitto för mig att få! Så tack för att ni är så underbara, för att ni kom fram och för alla ord <3

Efter festivalen gick vi vidare ut på Push och dansade hela natten. Det var dag 1. Jag hade livets kväll, på riktigt!! TACK gänget.

0

Comments are closed for this article!