EN DAG ATT MINNAS

Iklädd ”mig själv” i både kläder och smycken.

Hade någon sagt till mig för ett par år sedan ” Om två år kommer du ha designat två smyckeskollektioner och en klädkollektion” hade jag sagt ” HA.. ja ellerhur.. det hade varit häftigt”

Två år senare står jag där och får nypa mig själv i armen – Är detta på riktigt??

Ingenting är tydligen omöjligt. Alla måste förstå det!

Idag kl 15:00 slog Safira som är mina samarbetspartners upp dörrarna för sin Flagship store i Göteborg. Mitt på Kungsgatan mitt emot Sephora butiken, BAM. Jag kom in och det första jag fick syn på var en inglasad glänsande monter med bilder på mig och endast mina egendesignade smycken i guld och silver. Jag vet inte vad jag skall säga… En helt otrolig känsla 😀

Att tjejer sedan stod och köade för att komma in gjorde att jag fick gåshud. Sån galen känsla och jag känner mig så full av kärlek och energi efter denna dag. Kan inte beskriva den i ord.

Tack till alla er som kom på eventet och besökte butiken. Tack till Safira för att jag tycker vi gör ett unikt jobb ihop. Tack till alla er som nästan köpt slut på lagret på webben (ni är galna) och till alla er andra där ute. Jag är SÃ… GLAD. Inatt kommer jag sova gott <3

0

Comments are closed for this article!