RIVER ISLAND SUMMER PARTY

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Det roligaste som finns är ju när det står ”Secret destination” på inbjudan   och man får sätta sig i en bil och bli körd ut till det stället man skall vistas på. Exakt så var det idag på River Island eventet. Det visade sig vara i det s.k ”Justin Bieber huset” där han bodde senast han hade konsert här i Sverige 😉 Den hade man ju koll på, hehe!

Vi började dagen med en lunch.

Efter lunchen vankades det rundtur i huset. Det provlågs i sängar och gud vet allt, undra varför(?) *tänk att här sov troligtvis JB* hehe

I slutet av rundturen visade dom oss ”River Island walk in closet” där vi fick mingla omkring och låna kläder för dagen. Men vi hade ju även våran personligt utvalda outfit som hängde på en galje i garderoben.

Alla ”påklädda” och klara.

Därefter började pool-hänget med DJ, pingis och miiiiingel….

Och det blev mycket foto som ni säkert förstår…. hehe.

Det var Make up artiser och hårstylister på plats för att piffa till oss under dagen. Lyxigt värre!

Min topp kommer, härifrån. Och min jeans, härifrån.

Inte nog med det så var det även två bartenders på plats och vi fick lära oss blanda drinkar. Det hela slutade med att jag gjorde en så fruktansvärt god drink till mig själv.

Det var min dag. Jag är nöjd, som ni säkert förstår <3 Tack River Island för en underbar eftermiddag!

Nu är jag hemma igen och packar för fullt inför helgen i Göteborg och morgondagens lansering. Det går i ett!

Hoppas allt är bra med er, vi hörs imorgon mina hjärtan!

0

Comments are closed for this article!