MY WEEKEND THRU MY PHONE

Jag började denna långhelg med middag på Berns tillsammans med brudarna. Här med Olivia och Moa!

Kommer ärligt talat inte ihåg senast jag var ute och klubbade? har varit så sjukt mycket på senaste, men oj va kul vi hade. Vi hade bord på Wall kvällen till ära också vilket gjorde det hela ännu roligare. Riktigt girls squad <3

Kvällen blev så himla lyckad. Allting blir faktiskt så mycket roligare när man inte gör det så ofta. Annars brukar ju jag hänga på ställen där musiken är något lägre och man kan prata med varandra utan att behöva skrika. Men mixen av det och kvällar som denna med massvis av DANS och grym musik, är ju det bästa!

En liten parantes. Jag och Moa firar faktiskt ett års vänskap nästa vecka, känns som att jag känt henne i typ hela mitt liv. Vi har så sjukt kul tillsammans och allt har varit så självklart från dag ett! skrattar tills jag storknar när jag är med den galna göteborgaren. SÃ… GLAD att jag hittat en vän som henne <3

Dagen efter gick jag och Moa ner till Pom & Flora som råkar vara min granne 😉 och käkade en redig fredasgfrulle. MUMS!

Resten av den dagen tog vi det bara lugnt. Moa åkte hem på eftermiddagen och sedan gjorde jag en youtube-video som ni kan se här och avslutade kvällen med en promenad längs vattnet vid Kungsholmen.

En solig lördagslunch med svärfar och Kevins lillasyster på Strandvägen. Det blev ett glas rosé, en fetaost sallad och som förrätt delade vi på min absoluta favorit, löjromspizza. Har ni inte testat det så är det ett måste!! <3

STOLT

Det blev en springtur kl 07 imorse på 7 km i 18 graders värme!! Alltså, vilken känsla att kunna springa i shorts 07 på morgonen, solen skiner, det är 18 grader och doftar syréner. Även om jag i springandetsstund sket i ALLT detta pga att det var så sjukt jobbigt, så är känslan i efterhand värt varenda meter och svettdroppe. Nu är det sommar hörni!

Efter löpturen mötte vi upp Alina för en frukost på Non Solo. Vi tog Scrambled Eggs med surdegstoast och Kevin tog som vanligt, sina American Pancakes 😉

0

Comments are closed for this article!