– OH HELLO LOVELY SATURDAY…

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Klänning – Nelly / Skor – Nelly

Så här har jag gått klädd hela dagen idag som förövrigt har varit helt underbar. Jag och Kevin började våran lördag på Vanadislunden där vi dukade fram frukost på en filt och sedan låg vi där och glassade i ett par timmar och bara njöt av solen. Därefter gick vi hem och fräschade till oss för att möta upp svärfar (kevins pappa) och lillasyster för en lunch. Vi hamnade på strandvägen och där fortsatte lördagslyxen med lunch. Hur mycket älskar man inte dessa långa luncher med ett iskallt glas rosé och strålande solsken – det är väl sommar det? Ã…hh….

Efter det vart det en glass och en liten promenad längs Djurgårdskanalen. Jag har verkligen haft en himla mysig dag!!! hoppas ni också haft det <3

0

Comments are closed for this article!