BOAT DAY

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Klänning – Här / Skor – Här / Solglasögon – Gucci

Idag har vi varit ute med en stor båt som tog oss till en liten Ö som hette Cabbage Key där vi stannade för att käka lunch och för att strosa omkring. Jag som aldrig sett vilda delfiner blev alldeles euforisk när jag fick syn på Delfiner dyka bakom båten på vägen dit, så häftigt!! Inte nog med det fick vi även syn på ett STORT jäkla sjölejon också. Men då är delfinerna något vackrare att titta på vill jag lova 😉 hehe

Båtturen tog 1,5 timme och det var så himla underbart att bara sitta där på däck och njuta av solen medan båten for över det korallblåa vattnet. Jag älskar verkligen att åka båt. Den dagen jag bor i hus och har tillgång till vatten i närheten, vill jag så gärna äga en!

0

Comments are closed for this article!