MIXED TAPE FROM OUR FIRST DAY

(inlägget innehålle reklamlänkar)

Efter några timmar vid poolen gick vi hem och duschade för att sedan ge oss ut på en liten upptäcktsfärd i området. Dessa urgulliga sandaler är från Nelly, till er som undrar.

Kimono från Nelly

Det fick bli ett litet foto stopp på vägen…(såklart)

Alla husen intill havet är så himla färgglada och pastell”iga” här. Så gulligt och glatt! (riktigt instagram vänligt, haha) Det måste utåt sett ha sett ut som att jag och Hanna aldrig sett brevlådor förut när vi stod där mittivägen bredbenta och försökte få fokus i kameran på dessa urgulliga brevlådor.

Sen lyxade vi till det rejält och med det menar jag att vinet och osten bannemig åkte fram som dom så fint hade dekorerat våran kyl med när vi anlände hotellet igår. Det kände vi att vi var värda efter denna långa och struliga  resa.

Det var ju bara liite osis att vi råkade tajma in utomhusbion för barnen på hotellet just precis DEN tiden vi skulle ha en avkopplande stund på balkongen, haha.

Klockan slog 21 och därefter blev det jobb och natti-natti för våran del. Vi var så otroligt trötta, ögonen gick nästintill i kors. Man känner verkligen hur viktigt det är med sömn när man varit ifrån den <3

0

Comments are closed for this article!