HELLO FORT MYERS!

Hur söta är inte dessa handdukar vi har på hotellet?

Jag kan efter 30 timmar på resande fot ÄNTLIGEN säga att: vi är framme i Fort Myers!!

Ett inställt flyg ledde till ett nytt försenat flyg som sedan tog oss till en annan Chicago där vi fick övernatta för att slutligen kunna ta ett sista flyg enda fram till Florida. Ja, ni hör ju. Att vi ens är framme med väskor och allt är ett under. Jag som annars brukar kunna skryta om att jag aldrig blir jetlaggad kan efter denna åktur ge med mig och säga att jag känner mig som man gör klockan 05:00 när man är på väg hem efter krogen dag 3. Ungefär, hehe.

– Men nu är vi framme iallafall. Jag och Hanna. Det var värt det, som ni ser ovan!

Idag när vi kom fram gick vi som två zombisar ner till stranden och la oss pladask i ett par timmar och nu går ögonen i kors, så jag säger Godnatt mina änglar, i nästa inlägg får ni se en outfit från dagen <3

0

Comments are closed for this article!