FIRST DINNER AT THE CASTLE

Vi började våran första kväll på slottet där vi påbörjade vistelsen, med en varsin drink i trädgården. Allt är så himla charmigt här, ingredienserna är från odlingarna dem har i den gigantiska trädgården och blommor från naturen runtomkring. Allt är i princip närdodlat! så fint och mysigt!

Jag beställde en slags daiquiri som var väldigt fräsch och inte alls söt, vilket jag gillar. Syrligt skall det va, hehe.   Hanna tog deras Signature drink som smakade nästan som Moscow Mules om ni smakat det någon gång? det är en ingefärsdrink som också är väldigt fräsch. Båda väldigt nöjda och glada.

Där satt vi och sippade i väntan på vårt bord…

Hannas valde saffranspasta

Vi fick vårt bord och menyerna som vår servitör presenterade för oss. Alltså, pause. Ni förstår inte vilken service det är på det här stället, man blir så himla uppassad på ett så fint och vänligt sätt.

Detta var ”för-snackset” som vi i princip åt oss mätta på för att bara det var så gott. Nybakt, ljummet bröd.. Tror ni man kunde hålla sig eller?

Min huvudrätt: ricotta ravioli med vit sparris

Sedan seglade maten in på löpande band. En smakupplevelse för både ögon och mun. Blir så imponerad över hur man får fram så fantastiska smaker och får till så vackra upplägg!

Ikväll var en helt underbar kväll. Jag och Hanna sa det när vi satt där – Livet är så fint, tänk om man hade kunnat bjudit in alla man tycker om till något sånt här <3

0

Comments are closed for this article!