SAFIRA BY MOLLY RUSTAS 2.0

(I samarbete med Safira) Foto: Fanny NilssonDSC_7684-2DSC_7694-2-2DSC_7616-2DSC_7690-2-2DSC_7689-3DSC_7682-4DSC_7619-2

Ja, rubriken säger allt. JAG KOMMER SLÄPPA EN TILL SMYCKESKOLLEKTION!!!

Ni har skymtat lite guldsmycken i mina sociala medier senaste veckan och flera har undrat (av det otroligt lilla jag visat upp) vart dem kommer ifrån och nu kan jag spoila det.

I denna kollektion har jag skapat smyckena med en förgyllning i guld. Jag som i grund och botten är en guld-tjej när det kommer till just smycken har varit så galet taggad på denna kollektion som jag jobbat med sen i vintras tillsammans med Safira. Den är verkligen en ren och skär dröm, om man får säga så!

Jag kommer släppa 10 smycken, alltså ganska få men väl utvalda. Det blir 6 ringar, 2 halsband och 2 örhängen.

Tanken var först att jag skulle skapa kollektionen i guld rakt igenom. Men då talade Safira om för mig att priserna skulle bli väldigt höga och i och med att jag vill att alla skall kunna köpa och bära mina smycken så vill jag hålla ner priserna så gott det går men att det fortfarande skall behålla högsta kvalité. Det är för mig otroligt viktigt.

Därför tog vi beslutet att göra dem i äkta silver men med en förgyllning i äkta guld. smyckena är förgyllda med flera lager vilket är högst ovanligt, då det i vanliga fall bara förgyller en gång. Men just för att jag vill att det skall vara i TOPP kvalité med slitstark yta och något man skall kunna använda livet ut utan konstigheter, så har vi maxat. Det gillar jag 😉

Priserna kommer ligga på mellan 500-1000 kr och den kommer släppas på webben 1 Juni kl 00:01

För alla er goa Göteborgare eller människor som ska gå på Summerburst göteborg, lystring:

Safira kommer ha Grand Opening av deras nya butik på Kungsgatan 56 i Göteborg samma dag som min lansering (dvs 1 juni). Därför kommer jag befinna mig på plats i butiken den dagen och även hela min smyckeskollektion kommer finnas för försäljning där. Så KOM DIT och mys med mig och kolla in alla underbara smycken live <3

Perfekt studentpresent eller vad?

På bilderna ovan ser ni några smycken från kollektionen, resten får ni se framöver. Nu är jag spänd på att höra.

Vad tycker ni?? <3

0

Comments are closed for this article!