FRENCH TOAST & FLOWERS

(I samarbete med Blomsterringen)DSC_7903-2 DSC_7929DSC_7935DSC_7916-2 DSC_7915-2

Min helt otroligt vackra blombukett från Blomsterringen som anlände igår kväll och sken upp hela tillvaron. Tänk vad något så litet” kan göra så mycket <3

Imorse lagade jag för första gången French Toast till mig och Kevin. Några blev lyckade och några blev lite klibbiga inuti. Tror det kan vara för att jag skar några lite för tjockt. Men nästa gång är jag där 😉

Så här gjorde jag mina:

1 paket Brioche (bröd)
6 eko ägg
1 dl eko Mjölk
Kanel

Topping:
Jordgubbar eller äpplen
Lönnsirap

Vispa ihop ägg, kanel och mjölk. Dränk sedan brödskivorna i blandningen. Stek 4 min på vardera sida i en stekpanna med smör. Lägg upp brödskivorna på en tallrik och servera med jordgubbar och florsocker eller varma kaneläpplen och lönnsirap.

MUMSA Ã… NJUT! <3

0

Comments are closed for this article!