GOOD MORNING FROM COUNTRYSIDE

DSC_5758-3DSC_5730-2 DSC_5746DSC_5734-2 DSC_5748-2

Vi är framme i Dalarna – Äntligen!! <3

Så här har våran morgon sett ut. Hör och häpna började den med en löptur. Kl 08:30 gick startskottet och hela familjen stod i startgroparna. Pappa körde dock en promenad, men jag, Sandra, mamma, Kevin och Måns sprang på av bara sjutton. Så himla skönt och KUL framförallt att springa allihop! OCH inte  för att skryta MEN, gissa vem som kom i mål först…. Hehe. Kanske den mest tävlingsinriktade utav oss alla. Jag.

Efter löprundan så dukade mamma fram storfrullen, sedan satt vi och åt en långfrukost. Så himla underbart att det är fredag och att vi är här. Alla samlade. Bästa känslan!

Önskar er världens mysigaste långfredag <3 Snart kommer en outfit upp!

0

Comments are closed for this article!