BUSY DAYS.

DSC_4626 DSC_4633

Hej mina käraste.

Förlåt för en något sen uppdatering idag men dessa två dagar sedan jag kom hem från NY igår har varit så hektiska att ni anar inte. Mail, uträtta ärenden, hinna uppdatera er, telefonmöten, säga hejdå till vänner, träna och gud vet allt.

Men nu ska allt vara på banan och jag känner äntligen att jag kan pusta ut och bara njuta av känslan att jag snart sätter mig på tåget till Dalarna. Har verkligen sett fram emot denna helg. Älskar ju att åka upp dit.

Idag har jag:

Tränat imorse. Körde tunga intervaller i lutning på gymmet följt av mage. Riktigt bra pass!
Käkat frukost. Fick bli enkelt idag: 2 ägg och en kvarg.
Duschat och fixat iordning mig.
Packat det sista inför Dalarna och även för Bali som jag åker till direkt därifrån på söndag. Det är mycket nu, hehe!
Haft telefonmöte.

Nu ska jag börja rulla iväg här. Tänkte försöka hinna köpa med mig något att äta på tåget.

0

Comments are closed for this article!