MOMENTS THRU MY PHONE

(Inlägget innehåller reklamlänk)

En av kvällarna i NY var vi och kollade på en Rangers match på Madison Square Garden. Ett måste då var tydligen att äta detta framför matchen! kände mig som a real american for a moment.

Går alltid och håller Kevin i armen så här. Sjukt skönt när man börjar bli lite trött i benen 😉

Trodde aldrig jag skulle säga detta: Men WOW vilken häftig show och känsla att se Rangers spela på Madison, även för en människa som inte är den mest sportintresserade i stan så var det faktiskt en upplevelse.

En regnig torsdag på väg till Wholefoods. Min number one favoritaffär i hela USA tror jag. Det är alltså en gigantisk matbutik med BARA massa bra råvaror. Därav namnet Wholefoods. Kan allvarligt talat strosa omkring där i timmar och stryka mig längs hyllorna utan problem, haha.

Sista dagarna var det alltså 25 grader varmt. Tror ni jag hade passande kläder med mig för den temperaturen? Svar: Nej… Men vi tog på oss det ”lättaste” vi hade i klädväg och köpte med oss mat från Chipotle och satte oss sedan i Bryant Park och njöt av solen en stund.

collage

Två outfit-snapchats jag la upp från resan. Den till höger fick jag screenshoot rekord på. Samt att väldigt många undrade om vart ifrån jeansen är. Dom är alltså från BikBok, men tråkig nog från förra året. Hittade dock ett par liknande, här.

Tror ni jag kunde motstå doften av dessa nybakta våfflor med gammeldagsvaniljglass, färska jordgubbar och smält choklad? Komigen! dra mig baklänges vilken uppfinning.

0

Comments are closed for this article!