FRIEDMAN’S X BROWNS BAGELS

DSC_5692-2DSC_5688DSC_5704DSC_5695

Sista frukosten i New York = Sista frukostbilderna från New York, hehe. Promise!!

Ovan ser ni som sagt vart vi käkade innan vi åkte till flygplatsen i tisdags. Vi testade på ett ställe i närheten av hotellet då vi inte hade så mycket tid att leka med. SÃ… vi testade på Friedman’s som hade fått höga rates på webben. Förstår varför nu i efterhand. Oj, oj oj, vilken riktig go-frulle. Jag skulle inte kalla det för ett hälso-hak utan mer om man är sugen på riktig amerikansk och fet frukost helt enkelt. Rediga portioner fick man också, hehe. Jag och Kevin valde först en varsin grej från menyn och sedan delade vi på en french toast också. När beslutsångesten slår in, ni vet.

Ett gott tips från mig om man befinner sig i Midtown!

0

Comments are closed for this article!