A DREAM COME TRUE.

DSC_1913-6 DSC_1973-2collage DSC_1872-4DSC_1896-4DSC_1917

Jag kan knappt förstå detta själv, har varit tvungen att nypa mig i armen många gånger sedan Augusti förra året när Bubbleroom kontaktade mig. Ni kommer förstå om jag säger så här:

– JAG SKA SLÄPPA MIN FÖRSTA KLÄDKOLLEKTION!!!!

Jag är så glad och pirrig att ni förstår inte. Jag sitter här med det bredaste leénde ni kan tänka er i skrivandetsstund och kan fortfarande inte riktigt förstå att jag fått chansen och möjligheten till att få göra detta. Det känns helt fantastiskt. Detta har alltid varit en dröm i mitt liv men något som känts så långt borta från vad som skulle kunnat bli till verklighet!

Om vi skall spola tillbaks i tiden lite. För 8 år sedan startade jag min blogg, 14 år var jag då och bodde i Enviken. En by utanför Falun med 900 invånare. Ã…tta år senare sitter jag här och har fått gjort så otroligt häftiga saker. För att nämna några det senaste halvåret… I vintras släppte jag en smyckeskollektion i äkta silver som blev en succé och nu har jag fått designat kläder med Bubbleroom och satt mitt namn på! DET känns helt otroligt.

Med det sagt vill jag bara säga: Ingenting är omöjligt, det har jag lärt mig och det vill jag även säga till er. Våga tro på er själva!

Jag är så tacksam och glad! <3

Det jag är mest spänd över är vad ni kommer tycka om plaggen. Jag personligen tycker så himla mycket om dem. De är feminina, eleganta, kvinnliga och bara: skitsnygga, om man får säga så 😉 Om två veckor släpps hela kollektionen, den 29e Mars alltså. Fram till dess kommer jag visa lite sneak peeks och filmer! Ovan ser ni ett fåtal plagg.

Som avslut på detta inlägg kan jag även äntligen tala om vart Denna klänning och Denna kavaj kommer ifrån, hehe.

0

Comments are closed for this article!