ETT VARMT TIPS.

(Inlägget är i samarbete med Leksandsknäcke)DSC_9184-2

I vintras fick jag ett samtal av en kvinna vars dialekt jag kände mig så hemma i.

Jag pratar givetvis om att jag fick ett samtal från mitt kära Dalarna och förfrågan om jag ville medverka i en bok.

DSC_1466DSC_1489-2

Leksandsknäcke har jag ätit sen barnsben och är för mig en självklarhet när jag köper knäckebröd, finns det ens något annat? hehe. Det var alltså dom som ringde och ville ha med mig i deras bok där jag fick ett alldeles eget uppslag och skriva om min favoritdelikatess när det kommer till just knäckemacka. Vad jag gillar att toppa den med.

DSC_9162-2-2DSC_8736-3DSC_9181-2-2

Hela boken handlar om omtyckte eller kända profiler som har fått delat med sig av sina favoritpålägg att ha på sin macka.

För mig var det ett enkelt val. Jag visste direkt vad jag skulle tipsa om! Min favorit döpte jag till ”Minnes-mackan” och det är kombination jag ätit så länge jag kan minnas och gör än idag.

DSC_1479

Jag blev så glad när jag fick förfrågan just för att dalarna ligger mig så varmt om hjärtat då det är där jag vuxit upp och levt hela mitt liv tills jag flyttade hit till Stockholm. Att då få äran att förknippas med just ett varumärke från mina hemmatrakter känns så genuint och tacksamt!

DSC_9172-3-2

Tycker verkligen ni skall köpa er en varsin bok och inspireras. För tro mig, det finns så otroligt mycket goda kombinationer med just knäckebröd som man kan avnjuta när som helst. Till frukost, mellanmål eller bjuda på till förrätt på en middag. <3

(Ps. min favorit är Leksands brungräddade knäcke)

0

Comments are closed for this article!