HOME AGAIN.

DSC_1177-2DSC_1519 DSC_1829-4Tre varma snapshots från helgen på Aruba.

Jahapp… Då var vi hemma i kalla, snöiga Sverige igen. Det kändes sådär att komma hem till detta väder måste jag säga 😉 jag har ju blivit bortskämd med strålande sol och blå himmel nu i nästan 3 veckor. Först Dubai och sen Aruba. Men jag vet ju även att det är bra att komma hem och få komma in i lite rutiner igen.

Som Kevin sa på flyget på väg hem ”nu ska det nästan bli skönt att komma hem till matlådor och ha det lite tråkigt ett tag igen” – säger man så är det väl ändå ett tecken på att man haft det lite föör härligt. Jag kan faktiskt tycka att det har sin lilla charm det här med att komma hem också, det känns tråkigt i ett par dagar sen är man inne i det igen. Man måste känna av det tråkiga också, annars uppskattar man inte det roliga sen!

Jag har dock en ganska hektisk dag och vecka framför mig. Jag har precis kommit innanför dörren, packningen står i hallen och nu ska jag iväg och fixa naglarna och sedan har jag massvis av jobb att ta itu med ikväll. Måste även packa upp och tvätta. Imorgon flyger jag till Göteborg och blir där tills tisdagskväll. Vad jag skall göra där är ännu en hemlis 😉 Men snart (inom de närmsta veckorna) kommer det bli officiellt!

Kan knappt hejda mig!!!! Det känns helt galet.. <3

Ps. Uppdaterar er med lite shoppingsplock osv senare! Eller vi vänder på det hela, vad vill ni ser mer av just nu?

0

Comments are closed for this article!