SUNSET LIGHT

(inlägget är i samarbete med Bubbleroom.com)DSC_1123DSC_1127DSC_1121 DSC_1124-2DSC_1116-2 DSC_1119 DSC_1122

Klänning – Här / Heels – Guess / Solglasögon – Prada

Gårkvällens middagslook som förvandlades till en danslook utan dess like. Efter middagen igårkväll så var jag så himla danssugen då dom spelade så otroligt bra musik. Tror ni Kevin ville dansa? – neeej! Så då drog jag med mig några barn upp och sedan slutade med att vi stod där och dansade i 3 timmar nonstop. Kände mig som en lekledare. Var helt slut när jag kom hem, haha. Men SÃ… himla kul kväll!

Nog om det. Om vi skall diskutera outfiten ovan lite då. Denna klänning känner ni säkert igen då jag bar en likadan fast i brun/beige när jag var i Dubai. Faktum är bara att jag älskar denna så himla mycket att jag tog den i båda färgerna, hehe. Den är verkligen helt fantastisk + att Kevin älskade den vilket inte gjorde det hela sämre precis.

collagseDSC_1134-2collage

Här kommer även en liten close up.

Tycker klänningen passar helt perfekt på fest, en middag nu mot våren/sommaren eller varför inte på ett bröllop eller en bal? Denna kommer jag även använda som strandklänning i sommar då den verkligen funkar precis lika bra som det. Den är en lite av en: allt i allo! Gillar sådana plagg <3

0

Comments are closed for this article!