KATAMARAN & SNUBA DIVING

DSC_1341-3DSC_1363-2DSC_1304-2

Igår eftermiddag var vi ju ute med en Katamaran och snorklade. Ã…ngrar INGENTING. Vilken dag!!

DSC_1324-3DSC_1345-2DSC_1308 DSC_1353-2

Först stannade vi vid en så himla vacker vik och snorklade omkring där bland alla fiskar och korallrev. Jag bröt ut i ett asgarv i vattnet när Kevin plötsligt utbrister: faaan va svårt det ska vara å simma i dessa jäkla fötter då!!!!!

Jag: Vänta va?? det går ju jättesnabbt och är hur enkelt som helst!

*kollar på honom hur han gör*

Då var det alltså så länge sedan han simmade med simfötter att han nu glömt bort och liksom försökte simma vanligt med armarna och fötterna och hade gjort i ca 10 min! haha.

DSC_1356-3DSC_1362-2 DSC_1360

Efter den lilla incidenten så åkte vi sedan vidare för nästa snorkelstopp. Denna gång fick vi snorkla på ca 30 meters djup vid ett gammalt skepp som sjunkit. Kevin hade anmält sig och skulle testa på Snuba Diving som innebär att du dyker ner till 5 meters djup med tyngder och grejer. Ã…ngrar lite att jag inte gjorde det såhär i efterhand, men just då fick jag lite smått panik av bara tanken, hehe. Next time!

Förörvrigt så var det en så himla härlig stämning på båten. Dom hade en bar, bjöd på sandwiches och spelade hög somrig lite ”carnival” inspirerande musik. Så festligt, älskar sånt! Jag och Kevin gick av båten på så otroligt bra humör.

0

Comments are closed for this article!