I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT.

DSC_8744-4DSC_8751

Jag, Hanna och Maria (bloggare från Danmark) tog det fantastiska beslutet att besöka hotell-gymmet på eftermiddagen i och med att vädret var så dåligt. Ã… gissa vad.. Jag fick äran att tydligen vara PT passet till brudarna 😉 Vi började med löpbandet 20 min uppvärmning. Vi körde rask powerwalk i lutning 10 min och därefter 10 min jogg.

DSC_8727-3

Vi körde fokus på rumpa och mage (om katten själv får välja). Det är nämligen mina två absoluta favoriter, hehe. Vi började med en cirkel på tre övningar. Smithmaskinen djupa squats i lättvikt 1 min, direkt över till jumpingjax/squatjumps 1 min, därefter vanliga squats med hantlar där man kopplar in axelpress samtidigt. Detta körde vi x3. Och i och med att vi var tre personer så delar man upp sig och sedan går som i en cirkel.

(bilden ovan visar ej övningen)

DSC_8765DSC_8763-2

Därefter körde vi ytterligare en cirkel på 3 övningar som jag dessvärre har svårt att förklara för er i text men man utför dem på en matta på alla fyra. Fokus på rumpan. Jag får visa er dem en annan dag, kanske i en vlogg(?) Som avslut på workouten körde vi 3 övningar mage och avslutade med plankan. PHUU!!

Det blev iallafall ett helt ok svettigt pass av det redskap vi hade tillgång till. I vanliga fall brukar jag köra lite annorlunda. Använder mig av ankelvikter och gummiband exempelvis. Men detta funkade ju också kanon!! Man tager vad man haver.

0

Comments are closed for this article!