BUSY DAY.

DSC_8347

Köpte med mig en varsin juice till mig och Hanna innan pedikyren. Har man umgåtts mycket om man vet väninnans favoritjuice i huvudet? Dadlar, kakao, banan, chili, havremjölk.

Jag vill påstå att jag har en viss tendens att minnas mycket konstiga saker. Jag lägger saker på minnet som kanske inte alltid är det viktigaste men det sätter sig ändå, kan va bra ibland 😉 hehe..

DSC_8359-2

Jag tog en grönjuice på spenat, citron, grönt äpple, broccoli och annans. Mums!

DSC_8343DSC_8373

Det blev en snabb ensamlunch på Sally’s innan nästa stopp som var nageltid…

DSC_8367-2

Hej underbara människor.

Till att börja med – Förlåt för en otroligt dålig uppis idag, dålig planering från min sida! Jag har nämligen sprungit runt som en yr höna fram och tillbaks hela dagen idag. Det har varit en riktig ”fix”-dag inför resorna. Jag har fått båda tårna och naglarna fina, samt att jag har spenderat ca 2 timmar inne på media markt för att hitta en bra vlogg-kamera (ni hörde rätt, jag kommer börja vlogga lite smått). När jag efter efter ett långt förhör på för och nackdelar med den stackars killen där inne så visar det sig att den kameran jag väljer var SLUT – h-vete, tänkte jag! Så nu får jag helt enkelt filma med mobilen och systemkameran tills dess att jag fixat en riktig vlogg-kamera. Hoppas det funkar!

På vägen hem så mötte jag även upp min soulmate Alina och tog en kaffe. Vad skulle jag göra utan den kvinnan, ställer mig ofta den frågan. <3

Nu är jag iallafall hemma igen. På agendan ikväll står: Packa inför Dubai imorgon och till middag blir det: Hämtmat! det blir en sån kväll, helt enkelt.

0

Comments are closed for this article!