SUNDAY.

DSC_8142-3DSC_8144-2

Äggmackor, yoghurt och färskpressad grapefruktjuice – söndagsfrullen!! Man tager vad man haver.

Att jag imorse trots det gråa, dystra vädret denna söndag bjuder på kom iväg ut på en 7,5 km löptur är helt otroligt. Jag är så glad att jag tog mig ut nu så här i efterhand. Detta var den första löpturen 2017 och det första löpsteget utomhus sedan sommaren 2016, behöver jag ens säga mer? jag kände mig som en flåsande flodhäst när jag kom springande där – Haha!

Lärdomar till nästa löprunda: spotta ej i motvind och veja inte av rädsla för hästar och spring ner i diket för att sedan ramla omkull bland snö och hundskit. Annars tycker jag allt gick bra!

Nu blir det en tur in till stan för att uträtta lite ärenden inför resorna. <3

0

Comments are closed for this article!