BECORE PILATES

dsc_9511-4

Igårkväll testade ju jag och Lovisa på BeCore på Östermalm som är en träningsform som man utför på maskiner (se bilden nedanför). Där stod man kaxig innan passet börjat och spände upp sig. Vi skulle ju ”bara köra lite Pilates” – som jag sa innan……

dsc_9497

Ja, ni ser ju själva. Maskinerna ser ju ut som de mest komplicerade någonsin… haha! När jag såg dessa tog jag tillbaks allt jag sagt om hur lugnt jag trodde pilates var.

dsc_9528-2

Fina Lovisa!

Vi blev iallafall trevligt bemötta och instruktören visade oss hur allt funkade och det var ju faktiskt inte alls så svårt som det såg ut.

dsc_9532

Trötta tjejer efter ett hårt ”Megaformer-Pilates”-pass.

dsc_9501

Passet i sig var grymt bra. Vi tränade muskler jag ALDRIG ens visste att jag hade(?) Häftig känsla!

Det är mycket spänst och uthållighet, alltså inget konditions-flås-pass. I slutet av timmen fick vi även stretcha i maskinerna i ca 10 minuter vilket var väldigt välbehövligt för mig. Jag som varit så himla vig när jag dansade och nu är verkligen ALLT borta. Jag kände mig som en 90-årig gammal tant när jag låg där med benen åt varsitt håll och krokig rygg, hahah. Herregud, detta skall det bli ändring på! 😉

Skulle verkligen vilja börja med detta! Har ni testat på den här träningsformen? Vet att den är väldigt poppis utomlands nämligen!

0

Comments are closed for this article!