WHITE SKIRT +

DSC_3896DSC_3898collage

Kjol – h&m / Linne – GT / Heels – Tiger

Imorse vaknade jag upp med energin på topp. Hade vilodag igår= dubbel energi idag! så jag sprang intervallerna och körde ett lättare magpass, mer än så hann jag inte (läs: orkade inte) eftersom jag nu ska iväg och spraytana mig innan jobbet. Jag känner mig faktiskt ganska brun redan (konstigt nog!?)  trots att jag bara har legat i solen någon dag förra veckan. Jag tänkte iallafall bättra på den ”äkta” brännan lite med någonting som gör en brun & fräsch men som även är lite snällare än solens starka strålar! det känns helt rätt faktiskt.

Min känsla i kroppen just nu: har en ledig helg framför mig, jag får äta godis, har den bästa killen som jag är så kär i, känner mig på topp, har världens bästa vänner & familj. Livet är faktiskt helt underbart!  

0

Comments are closed for this article!