TIPS +

DSC_366j4k

Tänkte ge er mina Topp 5   tips på bra mellanmål som man kan ta mellan sina måltider för att inte bli sådär otroligt hungrig och bara vräka i sig sin middag eller lunch.

1. Peanutbutter-smoothie. En av dom godaste smoothiesarna när man är sötsugen och vill ha någonting nyttigt som mättar. Kör 1 matsked jordnötssmör, en stor näve jordgubbar, mjölk (havre, soya, mandel eller vanlig), en banan och en skopa vaniljprotein (vilken smak du själv önskar)

2. Kesella (naturell eller med smak) beroende på om du vill lyxa till det eller köra en naturell. TIPS är vanilj kesella, till det varma hallon (min pojkväns nya stor-favorit) smakar som pannacotta.

3. Pannkakor (banan eller protein-pannkakor). Banan= 1 banan, 2 ägg, mixa & stek. Protein (om du inte har en protein-pannkaksmix)= 2 ägg, 3 dl mjölk, 1 dl mandelmjöl, 1 dl proteinpulver, 1 tesked kakao eller vaniljpulver. Mixa & stek.

4. Peanutbuttercups. Du behöver muffinsformar och sedan slänger du i en klick jordnötssmör och två skivor banan, över det häller du smält sockerfri choklad eller mörkchoklad och ställer in i frysen en stund. MUMS!

5. Fruktsmoothie. Mixa dina favvofrukter & grönsaker. Tips är: Ananas, mango, apelsin, citron, äpple & färsk spenat!!

Oftast kanske man är ute på vift och känner att man behöver någonting i magen men inte är hemma och har tillgång till en mixer eller stekpanna. Då är mitt bästa tips, naturella nötter, en färskpressad juice och en frukt!

0

Comments are closed for this article!