HAPPY +

DSC_3705DSC_3708 DSC_3685PicMonkey CollageDSC_3641”Look what Bikini Fit In The Park did to my body”

Vi har kört Bikini fit i nästan en månad och jag känner sådana sjukt bra resultat på så kort tid. Jag vet ju att detta funkar eftersom jag körde nästan samma upplägg förra året, men detta år känner jag mig sjukt mycket starkare. Tjejerna i parken är så jäkla grymma och alla står vi där med olika mål i vårt sikte, vissa med drömmen om att droppa några kilon, gå upp några, tighta till, få mer definerade muskler osv. Vi alla kommer nå våra mål. Igår kom det en tjej till träningen, det lös om henne. Hon hade gått ner 6 kg på 3 veckor med hjälp av Bikini Fit upplägget. Hon strålade verkligen och berättade att hon mådde helt fantastiskt.

Nu är det prick en månad kvar med Bikini Fit In The Park. Det är ännu inte försent att anmäla sig och köra dom här sista 4 veckorna. Anmäl er genom att skicka ett mail med era uppgifter till bikinifit2014@gmail.com och för att betala klicka HÄR

Hejja alla er där ute, ni är bäst!

Nästa helg ska jag äta glass och dricka vin för nu är det slut på kostschemat för min del (hehe), NU ÄR DET SOMMAR <3 <3

0

Comments are closed for this article!