WHITE LEO +

DSC_1507DSC_1517DSC_1523collageDSC_1534

T-shirt – Zara (HÄR) / Discopants – American apparell (HÄR) /Adidas sneakers – Dinsko

Hade en så himla mysig och trevlig gårkväll. Jag och mina tjejer satte oss ner och tog en varsin drink (kaffe baileys om katten själv får välja) och planerade nästa helg. Gissa vad vi ska göra då som vi spontanbokade i förrgår?

–   Jo, äntligen är vi alla lediga samtidigt och har chansen att njuta av en helg ihop. Därför tar vi vårat pick och pack och drar till London över en weekend. Det ska bli så himmelens skönt och jag ser fram emot så mycket. Jag behöver verkligen komma bort lite och få lite free-time tillsammans med mina närmsta vänner. En helg fylld med shopping, uteserveringar, drinkar och god mat. Jag längtar som ett litet barn <3

0

Comments are closed for this article!