BEHIND THE CAMERA – CAMPAIGN +

 

Bilder från sloggi-plåtningen / Den underbara sminkningen gjorde Lina på mig. Kunde inte hittat en bättre MUA, besök hennes sida HÄR    och ta del av massvis av magiska sminkningar och tips. Spraytanningen gjorde jag hos Jessika på Hötorgskliniken, ett säkert kort där man vet att man blir sådär fint gyllenebrun och inte orange. Starkt tips till er som inte vill dyka in i solariet, utan vill ha en säker och fin bränna.

–  PHUUUU…… Då var det avklarat. Idag har jag för första gången i hela mitt liv gjort min egna kampanj-plåtning, denna gång för sloggi. Det känns så otroligt coolt att jag gjort detta och att jag fått bestämma allt helt själv. hihi!

Dagen har varit helt fantastisk och jag känner mig nöjd. Nu kan jag pusta ut litegrann!

Det jag längtar till nu är när kampanjerna släpps och jag får se slutresultaten av bilderna! 1 april, kom NU <3

 

0

Comments are closed for this article!