PYSSLA-OM-SIG-SJÄLV-DAG

hej mina små gullrumpor. Just nu sitter jag framför nya laptopen dricker färsk pressad apelsinjuice och chillar järnet! underbart. Idag ska jag bara vara hemma, jag har inga planer överhuvudtaget, utan det blir bara mys idag. Det kan vara skönt det också! tänkte bara pyssla om mig själv, och kanske ta ett varmt bad mot kvällen och skrubba mig, fixa till naglarna osv. Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om för att det ska bli intressant för er läsare, så jag tänkte ta mig en funderare på det så återkommer jag med något lite intressantare om ett tag. Jag tänkte också att jag skulle försöka fixa till min blogg design, eftersom jag inte är så nöjd med den just nu. Det känns som att det är alldeles för grått och tråkigt helt enkelt. Så det ska jag försöka sitta och pyssla lite med! vi hörs som sagt om ett litet tag.

latero

0

Comments are closed for this article!