JAG KLAGAR / OCH SAKNAR

Min hals värker, mitt huvud dunkar och snoret bara rinner! usch. Jag vill och bara måste vara frisk tills imorgon när det är Tema dag med vals, foxtrot och  grejer, inför balen alltså. Det skulle vara så himlans bra! håll tummarna för min skull. Nu ska jag tvinga min kära syster att massera mig i ansiktet, underbart. å på tal om absolut ingenting så tänkte jag bara säga det att jag saknar axel så sjukt mycket nu, har inte träffat honom sen i söndags.. alldeles för länge sedan alltså. Skit förkylning säger jag bara. Aja, jag får förhoppningsvis träffa pojken min imorgon iallafall! och det känns väldigt bra. Och bara av att tänka på honom gör mig alldeles överlycklig 🙂 härligt va?

Nu ska sandra massera mig…….. förhoppningsvis

later

0

Comments are closed for this article!