DAGENS FRÃ…GA…

Jag vet att det är väldigt mycket tjejer som ser upp till dig, ditt hår, din klädstil, ditt utseénde och så. och ganska många som försöker göra så att det ser likadana ut. Är sånt drygt? och en till fråga, är det mycket folk som lägger märke till dig på stan eller något annat ställe där det vistas mycket folk? det gjorde jag första gången jag såg dig iallafall. sjukt fin är du, och riktigt bra blogg tacksam för svar.

svar: haha oj, sånt där vet jag inte riktigt vad jag ska svara på. Men det är väl såklart drygt när folk försöker se likadan ut… men ändå så är väl det bästa att bara ta det som en komplimang, jag menar det är ju något positivt. Men själv skulle jag inte försöka klä mig, eller försöka "se ut" som någon annan, sånt är bara löjligt enligt mig.
okej, det där var en ännu svårare fråga… hmm… nja det vet jag väl inte, sådant kan vara svårt att avgöra själv. Men visst är det alltid kul med lite blickar 🙂 men sådana får väl alla ibland?  

Tack så hemskt mycket och hoppas du fick någorlunda svar på dina frågor 🙂

0

Comments are closed for this article!