Hemma idag

hej alla barn! idag är jag hemma, vaknade imorse med spräng huvudvärk och snor i näsan….. jag får inte bli sjuk nu. Då skulle det bli kaos!
Hur som helst, så mår jag mycket bättre nu.. och har suttit och pluggat hela dagen lång.. Stort No prov imorgon ni vet. Så ligger läget till! jag kör på den osminkade mys outfiten idag, lånade mammas mjukis dress och har mina söta små stickade sockor på mig och en fet boll på huvudet, det är så skönt så skönt. Men tänkte switcha kläder lite nu, jag mår dåligt av att gå hemma och se ut som en uteliggare, haha nejdå.. men ni hajar känslan? 😉 aja… om jag känner mig bättre ikväll så måste jag gå på street träningen, men får dock ta det rejält lugnt. Dansuppvisning till helgen så det gäller att kunna dansen nu, men det kan jag.. måste bara fin slipa lite på den.

Nu ska jag duscha, och sedan återgå till mitt pluggande… vi hörs inom kort

här är jag, sliten och glad

0

Comments are closed for this article!