home

hej där!
kom nyss hem från show träningen, det gick bra… jag är så sjukt lökig nu. Duschen vrålar efter mig! lika bra att hoppa in. Har varit lite dåligt med uppdatering idag, dvs inte så mycket texter osv, men jag har ju somsagt varit på träning och slutade skolan sent… så.. thats it. Imorgon är det Drag plåstret (innebandytuneringen) jag snacka om, den kommer hålla på iprincip hela dagen, vilket betyder att jag kommer ta ledigt från skolan efter lunch, för att leva upp till vårat (svärdsjöskolans) rykte, Den stora kända berömda klacken. Störst av alla är vi, och då snackar vi STÖRST. Ingen kan någonsin slå den klacken 😉 stolta som få. Hur som helst, där ska iallafall jag stå och röjja, så det blir en kort skoldag för mig imorgon. Drag slutar runt tolv på natten.. Och därefter nattar jag hos älsklingen min. Detta betyder= ingen bloggning alls imorgon. buuuh!
Men destomer på lördag mina vänner… då jäklar kör vi på med hela rubbet.. bilder, outfits, tips osv 🙂 låter helt ok tycker jag.

Nu: duschen
vi hörs sen,

0

Comments are closed for this article!