där stack dom

tjejerna åkte nyss hem, här sitter jag nu.. helt propp mätt. Tänkte berätta en liten kort sammanfattning om gårdagen, Det började  väl med att alla kom hem till mig (Ella,Linnea,Marie,Sofie,Felicia,Hanna och linda) där vi käkade lite.. spelade musik och sådär… sedan begav vi oss in mot staden, där det bjöds på trevligheter som "dead by april", trevligt folk osv.
vi började åka hemåt klockan 1, sedan kom vi hem till linnea där vi käkade lite, och därefter somnade alla så sött vid ungefär 4-5 tiden. idag åkte vi ner på stan och tog en fika sen åkte vi hem till mig igen då!

Ikväll ska jag bara ta det lungt, lägga mig med täcket framför tvn och mysa. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, fräscha till mig lite. För usch så mycket skit man har i håret och grejer, haha.
somsagt, bilder osv kommer lite senare när jag fått tag på dom.

hörs senare, puss

0

Comments are closed for this article!