sura miner och en besviken molly, godnatt

jag hatar möten….. jag hatar när föräldrar och lärare ska bestämma saker… jag hatar skolan.
ååååh. ja skolresan till Polen i vår kan vi ju hoppa, ungefär så positivt ligger läget till. 
där tycker jag vi stryker ett streck.
———————————————————-
Hej bloggen! mår redan mycket bättre nu, Linda ringde nyss och berätta att vi ska Praoa i sthlm v.46 jag hon och felicia… det kommer bli så kul 🙂 och jag har redan hittat superduper prao-platsen som mamma hjälpte mig att fixa, typ dröm platsen är det… så glad. Nu är det bara att hoppas att allt går som det ska vilket det förmodligen kommer att göra eftersom alla har sovplatser och nästan färdigfixade platser. Det här kommer bli super!
Och imorgon kommer det super hemliga paketet vara mitt, och jag är så nyfiken att jag inte vet vart jag ska ta vägen, hehe. det blir som en liten förändring, sånt är roligt! det behöver jag 🙂
Jag och felicia har suttit och försökt tänkt ut hur man kommer se ut i dom/den….. där fick ni en till liten ledis. Inte så intressant för er kanske… mest jag som är uppspidad 🙂 haha. Hursomhelst!

NU: ska tänderna borstas och sedan ska jag krypa ner i sängen och dejta kudden och vi två ska nog kolla på någon mysig film tillsammans innan vi somnar. det blir bra! Hörs imorgon

NattiNatti

0

Comments are closed for this article!