JAG BLEV ÖVERRASKAD

Mitt fina bud jag fick från Nelly.com på min födelsedag <3

Ja, rubriken säger allt!

Jag undrar bara två saker: HUR lyckades mina närmsta vänner lura mig något så otroligt bra? Jag som är mäster-detektiven och brukar ha koll på allt och lite till. Sen kommer vi till nästa fråga, vad har jag gjort för att förtjäna dessa underbara människor i mitt liv? Jag har aldrig blivit så överraskad som jag blev igår morse.

Jag stod och sminkade mig inne på toaletten, Kevin hade sagt att han skulle ta med mig ut på brunch kl 11. Det plingar på dörren strax innan och utanför står Alina, Hanna och Sandra och ropar: SURPRISE!!! Tårarna börjar givetvis rinna på en gång och där var den sminkningen förstörd 😉 Vilken himla tur att man varken är bra på att sminka sig så att den sminkningen slapp komma till användning eftersom vi skulle åka till Grand Hotell Saltsjöbaden och Spa’a hela dagen. Väl på plats så får jag syn på nästa surprise i hotell-lobbyn – Jo, Amanda!!

Dagen spenderade vi iklädda morgonrockar och tofflor sippandes på bubbel med en underbar view ut mot havet. Vi badade bubbelpool, bastade, åt en helt fantastisk lunch och hade det så himla kul och härligt på samma gång. Det var dags att börja rulla hemåt. Men överraskningarna var tydligen inte slut där. När vi allesammans kommer hem till mig igen och det var dags att korka upp champagnen så plingar det på dörren igen. Vem står inte där med en gigantisk ballong framför ansiktet om inte EVELINA som flyttat till Skåne!! Då blev det grinkalas igen! Nyp mig någon.

Kvällen fortsatte till Strandvägen 1 där tjejerna hade bokat bord. Vi åt en god middag och skrattade ännu lite mer. Avslutningsvis begav vi oss till Spitfire där vi slog klackarna i taket till Inspire – Beautiful life och ännu lite mer bubbel och isfacklor! Alltid lika trevligt välkomnande när man kommer dit, hehe.

Herregud vilka vänner jag har. Jag kan fortfarande inte förstå.

Gud va jag älskar er! Tack för ett dygn jag sent kommer glömma. Och tack för att livet gett mig de finaste vännerna man kan önska sig!

0

1 Comment

  1. Vilken magisk födelsedag 😀 Det var du verkligen värd Molly!

    0

Comments are closed for this article!